Keyflow
404table_whitetable_white

Keyflow Magazine

Varför ska jag skicka en Request Guest List?

Det låter konstigt eller hur? Jag menar, vi känner ju alla någon som jobbar bakom baren. Och du träffade den där tjejen som kände dörrvakten eller hur? Vi har alla våra knep att kunna komma in på nattklubb.

På Keyflow vill vi inte att du ska sluta lära känna de rätta personerna utan vi vill faktiskt hjälpa dig med det.

Vi på Keyflow hatar när en kväll inte lever upp till förväntningarna. Vi vill att folk ska sluta hoppas på att komma in och bara… Komma in.

Det är därför vi skapade funktionen “Request Guest List”.

Den ger dig möjligheten att vet att du är på listan innan du kommer på klubben. 80% av alla förfrågningar, får ett svar. Och om du inte får ett, får du tillbaka kostnaden.

“Men min klubb har en OSA lista och jag kan bara skriva upp mig”

Visst, men ofta innebär en OSA lista att man får betala i dörren. Vi frågade våra användare om hur ofta de behövde betala vid dörren när de hade skickat en request. Över 50% sa att dom har aldrig behövt betala och ytterligare 30% sade att dom betalar ungefär varannan gång.

Keyflow är det enda systemet som kan placera dig och din profil framför nattklubbschefen. Ingen annan på nattklubben har befogenheten att godkänna dig. Nu behöver du inte förhandla med dörrvakter eller jaga promoters. Din profil hamnar framför den som bestämmer på klubben.

Därför är det så viktigt att ha med ditt födelsedatum, facebook-profil, foto samt en beskrivning så bra att ingen kan säga nej till dig.

Nattklubbschefer är inte intresserade av att bara ha gäster på deras klubb. De vill ha de bästa gästerna! Gäster som vet hur man festar, hur man har roligt och hur man ska presentera sig själv. Vårt system hjälper nattklubbschefer att hålla koll på vem som är vem, se vem som är återkommande samt vem som testar stället för första gången.

Keyflow kommer att skapa fler och fler möjligheter för att hjälpa gäster in på klubbar och ha ett bättre nattliv. Var med på resan och använd Keyflow i helgen.

// Keyflow Teamet